Skip to main content

MB WOONHUISFINANCIERINGEN: PASSENDE FINANCIERING VOOR JE DROOMHUIS

‘Met de kennis en expertise om u zo goed en passend mogelijk te helpen’

soepele hypotheekaanvraag

Wil je een huis kopen of ben je ondernemer en wil je een bedrijfswoning kopen? Dan is het verstandig om je goed te laten adviseren over de hypotheek of andere financieringsmogelijkheden. MB Hypotheken zijn onze tarieven duidelijk en betaal je pas als de financiering echt rond is.

ONDERNEMERSHYPOTHEEK OF FINANCIERING VOOR BEDRIJF

Als ondernemer begrijpen we dat jouw financiële situatie uniek is. Een traditionele hypotheek kan soms niet voldoen aan jouw specifieke behoeften. Dat is waar MB Hypotheken in beeld komt. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van oplossingen die aansluiten bij de dynamische wereld van ondernemerschap en jouw persoonlijke woonwensen.

Onze hypotheekadviseurs hebben een diepgaand expertise van de uitdagingen waarmee ondernemers te maken hebben bij het verwerven van een woning. Of je nu een zelfstandige professional bent, een start-up ondernemer, of een gevestigde onderneming hebt, wij zijn er om je te begeleiden bij elke stap van het hypotheekproces.

Daarnaast werken we samen met MB Financieren, een partner van Credion, een vooraanstaande autoriteit op het gebied van bedrijfsfinancieringen en vastgoed financieringen. MB Financieren staat voor je klaar om je te ondersteunen bij het verkrijgen ven een passende zakelijke financiering.

Je onderneming floreert en je ambieert verdere groei. Wellicht ben je op zoek naar een nieuw pand of extra personeel. Of wellicht streef je naar innovatie en vereist dit de nodige investeringen. Als ondernemer kun je diverse redenen hebben om een zakelijke financiering aan te vragen. Het is een misvatting dat gezonde bedrijven geen behoefte hebben aan financiering. Juist tijdens de groeifase is voldoende werkkapitaal essentieel, bijvoorbeeld voor de aanschaf van voorraden of apparatuur. MB Financieren is aangesloten bij het keurmerk Erkend Financieren MKB.

WOONHUISFINANCIERINGEN

Het kopen van een huis is een grote stap, vooral als je niet bekend bent met de ingewikkelde ins en outs ervan. Bij MB Hypotheken zijn we hier om je te helpen. We zijn geen saai financieel bedrijf, maar eerder een vriendelijke gids op jouw reis naar het krijgen van een hypotheek voor jouw droomhuis, en dit kan ook onderdeel zijn van jouw bredere financiële plan. 

Laten we samen gaan zitten en praten over wat jij wilt en wat er allemaal mogelijk is. Heb je bijvoorbeeld de voorkeur om snel af te lossen? Kies je voor meer zekerheid? Wil je de hypotheek alleen afsluiten, of met je partner? Zodra we een duidelijk beeld hebben van jouw woondromen, gaan we aan de slag om het best passende oplossing voor je te vinden.

Wat de kosten betreft, we houden het eerlijk en overzichtelijk. Je weet altijd van tevoren wat de kosten zijn voor het aanvragen van je hypotheek. We hebben standaardtarieven, maar als je specifieke verzoeken hebt, kunnen we een oplossing op maat maken. We leggen graag in detail uit hoe ons proces werkt.

STEL JE VRAAG

Nieuwsgierig naar hoe je je huis kunt financieren?
Wij zijn er om je te helpen met onze hypotheekkennis en een flinke dosis enthousiasme. We willen je voorzien van advies, betrokkenheid en de juiste oplossingen.
Laat ons weten hoe we je kunnen bereiken en we nemen snel contact met je op!