Skip to main content

MB WOONHUISFINANCIERINGEN: VLOTTE FINANCIERING VOOR JE DROOMHUIS

‘Met de kennis en expertise om u zo goed en vlot mogelijk te helpen’

soepele hypotheekaanvraag

Wil je als ondernemer of particulier een huis kopen? Dan is het verstandig om je goed te laten adviseren over de hypotheek of andere financieringsmogelijkheden. MB Hypotheken hanteert transparante tarieven en je betaalt alleen als de financiering tot stand komt.

FINANCIERING VOOR BEDRIJF OF WONING

Je onderneming floreert en je ambieert verdere groei. Wellicht ben je op zoek naar een nieuw pand of extra personeel. Of wellicht streef je naar innovatie en vereist dit de nodige investeringen. Als ondernemer kun je diverse redenen hebben om een zakelijke financiering aan te vragen. Het is een misvatting dat gezonde bedrijven geen behoefte hebben aan financiering. Juist tijdens de groeifase is voldoende werkkapitaal essentieel, bijvoorbeeld voor de aanschaf van voorraden of apparatuur. MB Hypotheken staat klaar om je te ondersteunen bij het verkrijgen van een gunstige zakelijke financiering. We werken met MB Financieren, een partner van Credion, een vooraanstaande autoriteit op het gebied van bedrijfsfinancieringen en vastgoedfinancieringen.

MB Hypotheken is daarnaast AFM-geregistreerd woonhuishypotheekadviseur. Dat houdt in dat onze werkwijze wordt getoetst door de Autoriteit Financiële Markten. Deze onafhankelijke toezichthouder heeft regels opgesteld voor een eerlijke, transparante markt om consumenten en ondernemers te beschermen tegen malafide bedrijven en oplichters.

WOONHUISFINANCIERINGEN

Het aanschaffen van een huis brengt veel aspecten met zich mee. Een uitdaging als je niet vertrouwd bent met deze gecompliceerde materie. MB Hypotheken fungeert als een financiële dienstverlener en kan je daarbij ondersteunen. Wij staan klaar om zowel particulieren als ondernemers te assisteren bij hun woonhuishypotheek, en dit kan tevens deel uitmaken van een breder financieel plan.

Gezamenlijk bespreken we jouw wensen en de beschikbare mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld de voorkeur om snel af te lossen? Kies je voor meer zekerheid en neem je de hypotheek alleen op je, of samen met je partner? Zodra we een helder overzicht hebben van jouw woondromen, gaan wij aan de slag om het beste aanbod te realiseren.

Onze tarieven zijn competitief en transparant. Je bent altijd op voorhand op de hoogte van de kosten van je hypotheekaanvraag. We hanteren standaardtarieven, maar als je specifieke wensen hebt, stellen we graag een op maat gemaakt voorstel op. Onze werkwijze leggen we graag in detail aan je uit.

STEL JE EIGEN VRAAG

Benieuwd naar de diverse financieringsmogelijkheden?
Wij staan klaar met hypotheekexpertise en een vleugje levendigheid om u te voorzien van advies,
betrokkenheid en de meest geschikte oplossingen.
Laat uw gegevens achter en wij zullen spoedig contact met u opnemen!